Diploma Telafi Program Duyurusu

Diploma Telafi Programı

DİPLOMA TELAFİ PROGRAMI

Ortaokul Mezunu olup Kalfalık veya Ustalık Belgesi Sahipleri için:

Diploma telafi programına kayıtlar eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk iki hafta içerisinde yapılmaktadır.

Diploma Telafi programına kayıtlarını yapan öğrencilerimize, durumlarına göre (ekteki tabloda belirtilmiştir) kendilerine tanımlanacak olan derslere yıl boyunca gelecekler ve kayıt oldukları eğitim-öğretim yılı sonunda başarılı olmaları durumunda kendilerine kayıtlı oldukları alan ve dalda LİSE DİPLOMASI düzenlenmektedir.

Diploma Telafi Programı bir eğitim öğretim yılından (36 hafta) az olmamak üzere planlanacaktır.

Gerekli Belgeler:

1. Öğrenim Durum Belgesisnin Aslı ve Fotokopisi (Ortaokul Diploması, Tasdikname veya Açık Öğretim Lisesi öğrenci belgesi ve transkript),

2. Kalfalık ve Ustalık Belgesinin Aslı ve Fotokopisi,

3. 1 adet Biometrik Fotoğraf,

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

5. Başvuru dilekçesi

-LİSE DİPLOMASI VE USTALIK BELGESİNE SAHİP OLANLAR, USTALIK BELGESİNDEKİ MESLEK DALINDAN DİREK MESLEK LİSESİ DİPLOMASI ALABİLİRLER.

Diploma Telafi Programı Dersler Tablosu için aşağıdaki linki tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/09/11/127394/dosyalar/2024_01/31085256_15142651_diploma_telafi_programy_tablosu.pdf

Not: Detaylı bilgi için kurumumuza başvurunuz.

Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 02.02.2024 13:10 - Görüntülenme: 108